+359 894 303298
info@varnarealty.bg
Търсене на имот
Случайни статии
История на фирмата

ВАРНА РЕАЛТИ – компания  с многогодишен опит в сферата на  покупко-продажба и управление на  недвижими имоти в България.


Компания ВАРНА РЕАЛТИ е последовател на една от най-големите строително-инвестиционни компании Дрийм Хоум. Фирмата оперира на пазара на недвижими имоти повече от 10 години, през които достойно е изградила име на най-стабилна и динамично развиващата се компания.


ВАРНА РЕАЛТИ работи успешно в сферата на недвижимите имоти: покупко-продажба на НИ, консултинг и посредничество, юридически и счетоводни услуги, строително предприемачество, управление на имоти, архитектурно проектиране, интериорен дизайн и обзавеждане, туроператорска дейност и редица още услуги. Мисия
Стремим се да бъдем най-добрите в нашата работа и с всяка изминала година се развиваме и подобряваме предлаганите от нашата компания услуги. Стараем се максимално да облекчим всички клиенти, желаещи да закупят или продадат имот в България. Ние използваме дългогодишния си опит, нашите финансови и новаторски възможности, за да създадем исключително приятна среда за всички наши клиенти и партньори, с които работим.

Структура
Създадохме стройна и оптимална структура, състояща се от различни отдели, които са създадени с цел да облекчат и улеснят сделките с недвижими имоти и следпродажбеното обслужване. Колектива на ВАРНА РЕАЛТИ включва изключително добре подготвени и обучени сътрудници, с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти, организирани в няколко отедла и подотдела.

 

    Отдел поддръжка на клиенти и отдел мениджъри по продажби- консултират нашите клиенти по всички въпроси свързани с подбора на подходящ имот, до придобиването на собствеността

 


      Аналитичен отдел и отдел препродажби, които винаги са в пълна готовност да открият уникални предложения, задоволяващи специфичните изисквания на клиента.

 


      Юридически отдел извършва проверка на документи и оформяне на имота в собственост. Оказват помощ при регистриране на юридически лица и др. Отделът се състои от опитни и образовани сътрудници, владеещи няколко езика.

 


      Отдел ″Послепордажбено обслужване″ помага на клиентите по всички настъпили въпроси след покупка на имот, като обзавеждане, застраховки, заплащане на данъци и консумативи. Нито един наш клиент никога няма да остане без внимание и омощ!

 


      Счетоводен отдел помага на нашите клиенти с изготвяне на годишни отчети и данъчни декларации, а също така и в други моменти, където е необходима помощта на опитен икономист.  

 


Наши основни предимства

 


      Многогодишен опит;

 


      Изключителен професионализъм и надежна репутация;

 


      Богата база от недвижими имоти;

 


      Собствени ексклузивни обекти;

 


      Партньорство с утвърдени и надеждни строителни фирми

 


      Най-изгодни условия при покупка;

 


      Компетентни консултанти и офиси в страната и чужбина;

 


      Цялостно съдействие и подкрепа;

 


      Организирани семинари, групови пътувания и мероприятия; Изгодно и надежно сътрудничество