+359 894 303298
info@varnarealty.bg
Търсене на имот
Случайни статии
Туристически услуги
Туристическа компания BULTOUR е част от големия български холдинг DREAM HOME BG. Компания „DREAM HOME“ разполага с офиси в България (Варна, Бургас, София, Бяла, к.к. Слънчев бряг и Златни пясъци), Украйна (Киев), Русия (Москва, Санкт-Петербург), Казахстан (Астана, Алмати), Австрия (Виена) и Испания (Аликанте). Това дава възможност на нашите настоящи и бъдещи клиенти и партньори лесно и удобно да се свързват с нас.
 
С над 10 години професионален опит в областта на международния туризъм, компания DREAM HOME в сътрудничество с BUL TOUR и HOLIDAY RENTAL предлага на украинския, руския и казахстанския туристически пазар организиране на почивки на цялата територия на Република България.
На Вашите услуги са чартърни полети и автобусни линии до ски и летните курорти на България от различни градове на Украина, Русия и Казахстан.
 
Все повече граждани на Русия, Казахстан и Украйна избират да почиват в България. Високото ниво на нашите услуги и гарантираното обслужване са предпоставка за безгрижен отдих под топлите лъчи на черноморското слънце през лятото и на живописните ски писти през зимата.
Ние даваме възможност на нашите клиенти да се насладят на красотата на България, да опознаят вековната ни история, традиции и обичаи на нашата прекрасна страна, да изпитат удоволствие от почивката и развлеченията, да подобрят здравето си в балнеокурортите ни, да набавят необходимите сила и енергия.
 
От BULTOUR предлагаме не само широка гама хотели от евтини 2-3* до луксозни 5*, но и предоставяме възможност за резервации на квартири и апартаменти.
 
Освен това BULTOUR предлага следните услуги:
  • почивки в България;
 
  • продажба на самолетни билети;
 
  • визова поддръжка на украински, руски и казахстански граждани, пътуващи към България;
 
  • международен туризъм в страни от Европа, Азия, Африка, Америка, България, Турция, Египет, ОАЕ, Гърция, Испания, Йордания, Тайланд, Индия, Шри Ланка, Куба, Мексико, Доминиканска Република, Малдивски острови.
 
 
Надяваме се, че разнообразието от почивки и дестинации няма да Ви остави равнодушни и Вашият отдих ще бъде интересен и пълноценен!
 
BULTOUR – почивки, организирани с грижа за туриста!
Подобни статии
07/12/2015 Консултации за сделки с НИ
...
21/12/2015 Ипотечни кредити
Все по-често започвате да се замисляте, дали пък вече не е време да закупите собствено жилище. Но нямате нужните средства за закупуването му. И сте взели важното решение за Ипотечен кредит, то тогава ние безплатно ще ви съдействаме и консултираме за възможните варианти за кредитиране! Ще ви разясним условията н...
07/12/2015 Анализи и проучвания
...
21/12/2015 Счетоводни услуги
В съвременните условия на динамична бизнес среда, на бързо променяща се нормативна уредба с растящи законови изисквания и нелоялна конкуренция е важно да изберете внимателно правилния бизнес партньор в областта на счетоводните услуги. Този партньор трябва да Ви гарантира сигурността на Вашия бизнес, да Ви помага и у...
21/12/2015 Юридическа помощ
Компания ВАРНА РИАЛТИ разполага с правен отдел, който  с удоволствие ще консултира всеки клиент по всички въпроси свързани със сделки с недвижими имоти или по-специално:   1. покупката на недвижими имоти; 2. Придобиване право на собственост; 3. Проверка на документи за собственост; ...
07/12/2015 Ремонти и довършителна дейност
...
07/12/2015 Управление на имоти
...
07/12/2015 Отдаване под наем
...
18/03/2016 Обзавеждане и вътрешен дизайн
На кого да доверим мебелирането, вътрешния дизайн и ремонта на жилището си?   Рано или късно всеки собственик на ново жилище си задава такъв въпрос.   Ние предлагаме пълно мебелиране, вътрешен дизайн и ремонт на Вашия нов дом, ваканционен апартамент, хотел или офис в България.   Осъществяваме доста...
07/12/2015 Застраховки
...
07/12/2015 Рент - а - кар
...
07/12/2015 Услуги
...